Despre noi

KTK Steel

Screen Shot 2016-04-14 at 8.58.33 PM

KTK Steel Distribution si-a inceput activitatea in 2012, echipa fiind formata din profesionisti prezenti pe piata de peste zece ani. Suntem parteneri si distribuitori ai combinatelor Cost Targoviste, Ductil Steel Buzau si Metinvest Bulgaria.

Anual, avem un rulaj de aproximativ 60.000 de tone de fier brut de 12 metri si 12.000 de tone fier fasonat. Am fost si suntem implicati in dezvoltarea mai multor proiecte rezidentiale
Principalul nostru avantaj competitiv este flexibilitatea. Ne adaptam la nevoile fiecarui client si construim relatii apropiate si pe termen lung.

In medie, 70% dintre contractele semnate cu clienti noi au la baza recomandari din partea companiilor cu care colaboram in mod constant. Ne recomanda promptitudinea, pretul competitiv si corectitudinea. Oferim intotdeauna consultanta orientata pe nevoile actuale ale clientului, chiar daca acest lucru inseamna sa recalibram o comanda in minus. Suntem constienti ca nu putem creste decat odata cu clientii nostri si ca increderea pe care o au in noi este cea mai importanta carte de vizita.

Valorile companiei noastre

Calitate
Acoperire nationala
Peste 15 ani de experienta